Miten Leikkiväkeen?

Leikkiväkeen tullaan montaa eri reittiä. Useimmat saavat kuulla toiminnasta psykiatrisista hoitopaikoista, psykiatrisista päiväsairaaloista tai TE-toimistoista. Jotkut löytävät Leikkiväkeen sattumalta tai kuulevat toiminnasta esimerkiksi kavereilta. Toimintaan tulemiseen ei vaadita lähetettä tai muuta virallista, vaan toiminnasta kiinnostunut voi itse tai tukihenkilön avustuksella ottaa yhteyttä Leikkiväkeen.

Huom! Leikkiväessä vierailee säännöllisesti ohjaajien ja kävijöiden koiria, joten toiminta ei sovi ihmiselle jolla on paha koira-allergia.

Haku Kutomoon

Osallistujat valitaan haastattelun perusteella. Tärkein valintakriteeri on hakijan oma motivaatio ja halu osallistua päivittäiseen toimintaan. Työskentely ei edellytä mitään aiempaa osaamista.

Hakuaika pajalle on elo-syyskuussa. Ryhmää täydennetään tarpeen mukaan pajajakson aikana, joten vapaata paikkaa voi kysyä myös pajajakson jo käynnistyttyä.

Nuori voi itse hakeutua ryhmään sopimalla haastatteluajan ohjaajien kanssa puhelimitse tai sähköpostilla. Haastatteluajan voi varata myös nuoren kanssa toimiva ammattilainen.

Haku Klemmariin

Harjoittelupaikkaa Klemmarista voi kysellä ympäri vuoden. Nuori voi itse hakeutua ryhmään sopimalla haastatteluajan ohjaajien kanssa puhelimitse tai sähköpostilla. Haastatteluajan voi varata myös nuoren kanssa toimiva ammattilainen.

Haku kesäklubille

Kesäklubi on avoinna kesäkuun alkupuolelta elokuun loppuun.

Kesäklubille voi hakea maaliskuussa. Nuori voi itse hakeutua ryhmään sopimalla haastatteluajan ohjaajien kanssa puhelimitse tai sähköpostilla. Haastatteluajan voi varata myös nuoren kanssa toimiva ammattilainen.

Haastattelussa sovitaan alustavasti ryhmäläisen klubijakson pituus ja käyntipäivät. Klubitoiminta muokkautuu ryhmäläisten kiinnostusten mukaan. Aiempaa kokemusta tai taideharrastuneisuutta ei edellytetä.

Myös myöhemmin kesän aikana voi tiedustella, onko ryhmässä tilaa.