Kesäklubi

Kenelle?

Kesäklubi on tarkoitettu nuorille aikuisille, jotka tarvitsevat säännöllistä mielekästä tekemistä ja sosiaalisia suhteita kesäksi. Kesäklubi ei sovellu henkilöille, joilla on akuutti päihdeongelma.

Kesäklubi on perustettu, koska kesä saattaa monille olla vaaran aikaa. Päihteiden käyttö ja yksinäisyys voivat lisääntyä ja mielenterveysongelmat voivat pahentua, kun hoitopaikat ovat kesän ajan kiinni.

Mitä?

Kesäklubilla maalataan, piirretään, liikutaan, leikitään, keskustellaan ja ulkoillaan. Lisäksi aiempina vuosina kesäklubilaiset ovat muun muassa nikkaroineet hyllyjä kierrätysmateriaaleista, tehneet koruja, neuloneet, tehneet sätkynukkeja…
Aiempaa taideharrastuneisuutta ei edellytetä: tekeminen on vapaamuotoista yhdessä kokeilua ja etsimistä. Päivittäin paikalla on yleensä 15-25 ryhmäläistä. Joka vuosi kesäklubilla on oma teemansa, jonka ympärille koostetaan klubilaisten töistä yleisölle avoinna oleva näyttely.
Kesäklubin jäsenyys maksaa 5 euroa/kesä. Muutoin toiminta, päivittäinen kasvislounas ja retket ovat klubilaisille maksuttomia.

Milloin?

Kesäklubi on avoinna kesäkuun alusta syyskuun puoleen väliin arkisin klo 10-15. Toimintaan voi osallistua koko kesän ajan tai vain osan siitä, päivittäin tai vain sovittuina viikonpäivinä.

Hakeminen

Kesäklubille hakeudutaan keväällä sopimalla haastatteluaika ohjaajien kanssa. Myös myöhemmin kesällä voi tiedustella vapaita paikkoja.


Leikkiväen yhteystiedot