Leikkiväki ry on vuonna 2003 perustettu helsinkiläinen yhdistys, joka järjestää matalankynnyksen työpaja- ja kesätoimintaa nuorille aikuisille mielenterveyskuntoutujille. Toiminnan erityispiirteenä on monipuolisten luovien toiminnallisten menetelmien käyttö: kuva, liike, draama, käsityöt ja kirjoittaminen. Leikkiväen toiminnassa mukana oleville nuorille aikuisille työskentely työpajalla ja Kesäklubilla on vapaaehtoista toimintaa ohjatussa vertaisryhmässä. Toiminnan tavoitteena on parantaa nuorten elämänlaatua, ehkäistä syrjäytymistä ja tukea nuoria löytämään itselleen sopiva koulutus- tai työpaikka.vihreapisara3.jpg


Elämäntilanteesta riippumatta nuorten ihmisten kysymykset ovat:"Mitä minä olen? Mitä minusta tulee? Kelpaanko minä? Osaanko minä?"


Leikkiväessä kohdataan näiden kysymysten äärellä. Leikkiväessä on kaksi työpajaryhmää, Kutomo ja Klemmari. Kesällä toimii harrastuspainotteisempi Kesäklubi. Ryhmiin hakeudutaan sopimalla haastatteluaika ohjaajien kanssa p. 044-516 6351 tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen leikkivaki@leikkivaki.net. Toiminta tarjoaa:

  • Mielekästä tekemistä
  • Vertaistukea ja iloa yhdessäolosta
  • Tukea omien vahvuuksien ja kiinnostuksen kohteiden löytämiseksi
  • Yksilöohjausta
  • Päivittäisen aterian